Vredo zelfrijder aangeschaft

Loonbedrijf Bijker heeft in februari een goede investering gedaan, en dat is een Vredo zelfrijder te hebben aangeschaft met een inhoud van 15 m3. 

Wij hebben dit seizoen volle toeren gedraaid en vele m3’s de grond in gewerkt en ondertussen zeer goede en leuke reacties ontvangen van onze klanten.

Wij rijden de mest uit met Trimbel GPS, hondengang van de vredo, en lage bandenspanning. Door deze punten voorkomen wij structuur schade aan uw perceel, en kunnen wij efficiënt werken.

Op het groenland rijden wij de mest uit met een 8.70 m brede vredo bemester met dubbele schijven. Deze bemester is ons erg goed bevallen dit jaar doordat de mest direct goed in de grond word gewerkt en het er niet boven op legt. Dit is dan ook te merken aan uw gras groei van uw perceel.

Op het bouwland rijden wij de mest uit met een 7.20 m brede Evers bouwland bemester.

Deze bemester beschikt over verkruimel rollen achteraan de bemester, zo bemesten wij uw perceel en leggen het meteen ploeg klaar voor landbewerking.

Overal waar wij heen gaan met onze Vredo nemen wij onze mestcontainer direct mee, zo kunnen wij snel schakelen en mest voor u transporteren met onze auto’s en uitrijden in 1.

Oftewel uw ideale partner voor mest uit te rijden en transporteren in 1 met veel capaciteit.